top of page

Pregătirea mașinii pentru schimbarea sezonului: Asigură-te că ești pregătit pentru vremea rece

Updated: Oct 17, 2023

Odată cu apropierea iernii, pregătirea corespunzătoare a mașinii tale pentru schimbarea sezonului devine esențială. Mașina ta trebuie să facă față provocărilor vremii reci și a condițiilor de drum schimbătoare, iar alegerea să investești în pregătirea corespunzătoare nu numai că îți va spori siguranța pe drum, dar și va prelungi durata de viață a mașinii.1. Anvelope de iarnă: Aderență și siguranță

Anvelopele de iarnă sunt special concepute pentru a oferi o aderență și o tracțiune superioare pe suprafețe alunecoase, ghețuite sau acoperite de zăpadă. Cu un design special și o compoziție a cauciucului adaptată temperaturilor scăzute, aceste anvelope asigură o stabilitate mai mare și o distanță de frânare redusă pe drumurile reci. Așadar, asigură-te că mașina ta este echipată corespunzător pentru a face față provocărilor iernii.


2. Antigel: Protecția motorului tău

Lichidul de răcire al motorului, pe lângă rolul său de răcire, trebuie să protejeze și componentele motorului împotriva înghețului. Utilizarea antigelului corespunzător asigură că lichidul de răcire nu îngheață la temperaturi scăzute, protejând motorul de posibilele daune cauzate de expansiunea lichidului înghețat.


3. CUBE Performance: Vulcanizare și hotel de anvelope

La CUBE Performance, înțelegem importanța unei pregătiri adecvate pentru sezonul rece. Din acest motiv, oferim servicii de vulcanizare de top, asigurându-ne că anvelopele tale sunt montate corect și în condiții de siguranță. Mai mult, pentru cei care doresc o soluție de depozitare pentru anvelopele lor, dispunem de un hotel de anvelope specializat unde clienții pot depozita anvelopele în condiții optime.


Pentru a te pregăti corespunzător pentru iarnă, vizitează-ne la CUBE Performance pe Bv. Eroilor nr 4, hala C26, Voluntari. Pentru programări sau întrebări, ne poți contacta la 0729541293 sau contact@cubeperformance.ro. Mai multe informații sunt disponibile pe http://cubeperformance.ro.


Nu lăsa vremea rece să te surprindă nepregătit! Asigură-te că mașina ta este echipată corespunzător și pregătită pentru sezonul rece cu ajutorul experților de la CUBE Performance.

5 views0 comments

Comments


bottom of page