top of page
Cube Service_29 Aug_028.jpg

Despre noi

Bine ați venit la CUBE Performance, unde viziunea noastră este să oferim mai mult decât un simplu service auto. Înființat din dorința arzătoare de a aduce o schimbare în industria auto, CUBE Performance este simbolul excelenței în servicii, calitate și inovație.

 

Pasiune și experiență

În anii de activitate, ne-am lovit de o serie de experiențe negative în industrie, însă acestea nu au făcut decât să ne întărească determinarea. Am reușit să strângem în jurul nostru o echipă de mecanici excepționali, experți în mecanică auto, revizii, geometrie 3D, tuning motorsport, încărcare cu freon, și vulcanizare auto. Fiecare membru al echipei noastre împărtășește pasiunea pentru mașini și angajamentul față de calitate, făcând din CUBE Performance destinația ideală pentru toate nevoile tale auto.

 

Servicii de top la prețuri competitive

Ne mândrim cu faptul că oferim servicii de cea mai înaltă calitate la prețurile celorlalți competitori de pe piață. Indiferent dacă aveți nevoie de stand testare frână, realizare evacuări custom, sau preparare pentru motorsport, ne asumăm fiecare proiect cu profesionalism și atenție la detaliu.

 

Misiunea noastră

Misiunea noastră este simplă, dar puternică: să schimbăm norma în industrie. Vrem să arătăm că este posibil să oferim servicii auto de top fără a compromite la capitolul preț sau calitate. La CUBE Performance, pasiunea pentru auto și excelența în servicii nu sunt doar cuvinte; ele sunt valorile care ne ghidează în fiecare zi.

Descoperă diferența cu CUBE Performance și alătură-te miilor de clienți satisfăcuți care au ales să ne acorde încrederea lor.

Contactează-ne

Adresa

Bulevardul Eroilor 4, Hala 26C, Voluntari, România

Contact

  • Facebook
  • Instagram

Program de lucru

Luni-Vineri

8:00 – 17:00

Sambata

închis

Duminica

închis

bottom of page