top of page

Revizii periodice: Cheia pentru menținerea sănătății mașinii tale

Updated: Oct 17, 2023

Indiferent dacă ești un pasionat de mașini sau pur și simplu vrei să te asiguri că autovehiculul tău funcționează la capacitate maximă, să înțelegi importanța reviziilor periodice este esențial. La CUBE Performance, ne dedicăm asigurării că fiecare client înțelege cât de important este să-și îngrijească mașina corespunzător.


1. Schimbul de ulei: Sângele motorului tău

Uleiul de motor joacă un rol vital în menținerea sănătății și eficienței motorului. Funcționează ca un lubrifiant, reducând frecarea dintre părțile mișcătoare și prevenind uzura prematură. Însă, în timp, uleiul se degradează și își pierde capacitatea de a proteja motorul. De aceea, este crucial să-l înlocuiești periodic.

Pentru vehiculele care funcționează într-un regim normal, recomandăm schimbul uleiului la fiecare 10.000 de kilometri. Însă, pentru cei care utilizează mașina într-un regim mai sportiv, este recomandat să schimbe uleiul la fiecare 5-6.000 de kilometri. Aceasta va asigura că motorul rămâne curat, eficient și funcțional pe termen lung.


2. Filtrele de aer: Plămânii motorului tău

La fel ca și noi, motoarele au nevoie să respire. Un filtru de aer curat este esențial pentru ca motorul să funcționeze la capacitate maximă. Acesta previne ca impuritățile să intre în motor, asigurându-se că doar aerul curat este folosit în procesul de combustie. Cu timpul, filtrul de aer se poate înfunda cu praf și alte particule, restrângând fluxul de aer și afectând performanța motorului. Prin urmare, înlocuirea regulată a filtrelor de aer te va ajuta să menții puterea corectă a motorului și să îmbunătățești eficiența consumului de carburant.


3. De ce să alegi CUBE Performance pentru revizia mașinii tale?

La CUBE Performance, nu ne limităm doar la a oferi servicii de calitate. Dorim ca fiecare client să plece cu o înțelegere clară a importanței mentenanței și a modului în care aceasta influențează performanța și durabilitatea vehiculului său.

Vizitează-ne la adresa: Bv. Eroilor nr 4, hala C26, Voluntari. Pentru întrebări sau programări, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0729541293 sau prin e-mail la contact@cubeperformance.ro. De asemenea, te invităm să vizitezi site-ul nostru http://cubeperformance.ro pentru a descoperi mai multe despre serviciile noastre.

În concluzie, reviziile periodice sunt cheia pentru a menține mașina într-o stare optimă și pentru a te bucura de fiecare călătorie. Încrederea ta în vehiculul tău începe cu încrederea în service-ul auto pe care îl alegi. Alege CUBE Performance pentru experiența și profesionalismul de care ai nevoie!


26 views0 comments

Comments


bottom of page