top of page

Geometria roților și echilibrarea masei Secretele unei performanțe și stabilități superioare pe drum

Updated: Oct 17, 2023

Dacă vreodată ai simțit că mașina ta se comportă ciudat în viraje sau că uzura anvelopelor pare inegală, e posibil să te confrunți cu o problemă de geometrie a roților. De asemenea, pentru entuziaștii automobilismului sportiv, echilibrarea perfectă a masei mașinii (corner weight) poate juca un rol cheie în performanța și stabilitatea vehiculului. La CUBE Performance, ne-am specializat în aceste servicii avansate pentru a-ți oferi o experiență de condus optimă.1. Geometria roților: Precizia contează

Geometria roților este afectată de multe factori, inclusiv de drumurile denivelate, gropile și impactul cu bordurile. O geometrie corectă este vitală pentru stabilitatea mașinii, reducând uzura inegală a anvelopelor și asigurând o direcție și o tracțiune corespunzătoare. Reglarea caderii și a camber-ului, în special, poate contribui la o manevrabilitate și stabilitate sporită, în special pentru cei care preferă un stil de condus mai sportiv.


La CUBE Performance, folosim echipament de geometrie de ultimă generație 3D pentru a asigura că fiecare roată este perfect aliniată. Cu acest echipament avansat, putem calibra cu precizie fiecare aspect al geometriei roților, garantând performanță optimă și durată de viață lungă a anvelopelor.


2. Echilibrarea masei mașinii: Stabilitate prin precizie

La CUBE Performance, dispunem de cântare de înaltă precizie, plasate sub fiecare roată a mașinii, care ne permit să identificăm și să ajustăm distribuția masei mașinii. Printr-un proces detaliat și de durată, în care reglăm suspensiile, ne asigurăm că mașina are o distribuție corectă și egală a masei. Aceasta optimizează tracțiunea și comportamentul mașinii în viraje, oferind o performanță îmbunătățită și un condus mai sigur.


3. Alege CUBE Performance pentru servicii superioare

Dacă vrei ca mașina ta să funcționeze la parametrii maximi, atunci CUBE Performance este alegerea ideală. Te așteptăm în locația noastră de pe Bv. Eroilor nr 4, hala C26, Voluntari. Contactează-ne la 0729541293 sau contact@cubeperformance.ro pentru programări sau pentru orice întrebări. Află mai multe pe http://cubeperformance.ro.


Pentru o performanță superioară și un condus în deplină siguranță, alege să investești în precizie și expertiză cu CUBE Performance.

11 views0 comments

Comments


bottom of page